Article image

Do Jablonce míří zábavná střelnice Fortuny

Team logo Team logo
FK Jablonec FC Slovan Liberec
0:0
FORTUNA:LIGA, 13. kolo ne 28. 10. 2018, 17:00
Reportáž

V rámci 13. kola FORTUNA:LIGY se v Jablonci odehraje dlouho očekávané podještědské derby s Libercem. Zápasy se Slovanem tradičně lákají nadprůměrný počet diváků. Tentokrát se pro fanoušky chystá ještě jedno lákadlo navíc. Před zápasem si mohou vyzkoušet oblíbenou Fortuna fotbalová střelnici.

Oblíbená fanzóna od Fortuny, kterou už navštívily stovky fanoušků, bude v Jablonci. V čem spočívá její kouzlo? Každý se může poměřit s ligovými fotbalisty Jablonce. Princip je jednoduchý. Vstřelit za jednu minutu co nejvíce gólů. V cestě stojí brankář a fakt, že míč je třeba trefil z voleje po odrazu o trampolínu.

Před zápasem si to bude moct vyzkoušet každý a zahrát si zároveň o ceny od Fortuny. Stačí sestavit tým o 2-10 hráčích a dostavit se ke střelnici. Cenu útěchy v podobě volné sázenky na 100 korun si odnese každý. Hlavní cena je 10 000 korun. Bránu tentokrát bude hájit Honza Bartulík.

Fotbalovou střelnici si vyzkoušeli i hráči Jablonce. David Lischka, Rafael Acosta, Tomáš Břečka, Matěj Hanousek, Tomáš Holeš a Dominik Pleštil dali nakonec šest branek. Mohlo jich být i víc, kdyby za Honzou Bartulíkem nezvonila tři břevna. Dokážete to líp?

Fotbalová střelnice bude připravená v neděli už od 15:00, kdy před stadionem Střelnice bude stát i zmíněná Fortuna fotbalová střelnice. Ukažme, že tady střílet opravdu umíme, a zabojujme o rekordní výkon. V Liberci se v minulém kole fanoušci trefili nanejvýše třikrát. Budou fanoušci Jablonce úspěšnější?


Author Martin Bergman
Sdílet článek