Article image

Stoper Dominik Plechatý míří do Jablonce!

Mladý stoper Sparty Praha Dominik Plechatý míří do Jablonce! Dominik se v pondělí připojil k týmu a bude se připravovat na start nové ligové sezóny v novém klubu.

Během letní přípravy se nám bohužel nevyhýbala zranění. Stoper Jakub Jugas, který v Jablonci hostuje ze Slavie Praha, má svalové zranění a bude několik týdnů mimo zátěž. V utkání s Bielefeldem se nám zranil alternující stoper Vojtěch Kubista, který si poranil koleno a prozatimní prognózy nejsou příliš pozitivní. Další stoper David Štěpánek je stále v rekonvalescenci po zimním úrazu křížového vazu v koleni. Ještě pár měsíců bude trvat, než se do hry vrátí.

Majitel klubu musel situaci akutně řešit a podařilo se domluvit s talentovaným stoperem Sparty Praha Dominikem Plechatým, který dostal od Sparty svolení s námi trénovat. Oba kluby teď administrativně řeší Dominikovo hostování v Jablonci. Reprezentant do 21 let se v pondělí v Jablonci hlásil trenéru Petru Radovi.

„Na novou výzvu se určitě těším. Doufám, že Jablonci pomohu k co nejlepším výsledkům. Pana trenéra Radu osobně moc neznám, ale jeho jednání se mnou bylo sympatické. Hostování v Jablonci beru jako další důležitý a velký krok v kariéře,“ říká dvacetiletý stoper Dominik Plechatý. V Jablonci bude nosit dres s číslem 13.

Ať se ti daří, Dominiku!


Profil Dominika Plechatého

Narozen: 18. dubna 1999

Post: stoper

Noha: pravá

Výška: 182 cm

Váha: 73 kg

Zápasy/góly/asistence v lize: 5/0/0

Starty v reprezentaci: U18 (13), U19 (1), U20 (2), U21 (3).


Author Redakce
Sdílet článek