Article image

Adam Richter prodloužil smlouvu!

Jednadvacetiletý brankář Adam Richter bude nadále pokračovat v FK Jablonec! Člen brankářského tria Michala Špita u našeho A týmu prodloužil smlouvu o další rok!

Adam Richter přestoupil do Jablonce trvale v roce 2016, předtím v našem klubu několikrát hostoval, stejně jako v FC Slovan Liberec nebo FC Velim. Adam je stálým členem našeho A týmu spolu s parťáky Vlastimilem Hrubým a Janem Hanušem. Zápasovou praxi získává zejména v zápasech B týmu v třetí lize ČFL. Tam odchytal na podzim 11 zápasů. V minulých sezónách pravidelně chytal Juniorskou ligu. Nyní mladý gólman prodloužil smlouvu do 30. června 2021!

"Musím říct, že když jsme se dohodli na prodloužení smlouvy, byl jsem rád. V Jablonci už jsem dlouho a chtěl bych být klubu do budoucna užitečný. Jsem šťastný, že tady jsem a můžu tady pokračovat," říká po podpisu smlouvy Adam Richter, který sbírá zkušenosti po boku ostřílených mazáků Hrubého a Hanuše. "Jsem tu spokojený, máme tu skvělou partu. Dostal jsem se tu do velkého fotbalu a podíval jsem se do Evropské ligy. A věřím že s naší kvalitou to nebylo naposled. Vedle Vlasty (Vlastimil Hrubý) a Hanyho (Jan Hanuš) trénovat je pro mě skvělá zkušenost a škola. Myslím si, že spolu vycházíme skvěle, a proto jsou vždy tréninky v dobré náladě. Jsme dobrá parta," dodává Adam Richter.

Ať si stále daří, Adame!


Author Martin Bergman
Sdílet článek