Article image

B tým doma přivítá Ústí nad Orlicí

Team logo Team logo
FK Jablonec Jiskra Ústí n.Orlicí
2:0
FORTUNA ČFL B, 2. kolo so 7. 8. 2021, 10:15
Reportáž

Po remíze 1:1 v úvodním kole v Chlumci nad Cidlinou čeká náš B tým první domácí zápas v Břízkách. V sobotu 7. 8. od 10:15 hodin přijede do Břízek Jiskra Ústí nad Orlicí. Fanoušci musí dodržet hygienická opatření při vstupu do areálu Břízky.

Svěřenci trenéra Jaroslava Vodičky mají své domácí prostředí v Břízkách a tuto sobotu je čeká domácí soutěžní premiéra. Po cenné remíze v Chlumci nad Cidlinou se FK Jablonec B představí doma pro Jiskře Ústí nad Orlicí. Náš sobotní soupeř v úvodním kole doma hrál proti Bohemians Praha 1905 B a připsal si výhru 1:0. O výsledku rozhodl v 90. minutě vlastním gólem Adam Kadlec.

"V úvodním kole jsme hráli v Chlumci, kde se nám v minulých letech nedařilo, takže jsme rádi, že jsme v těžkém zápase bodovali. Teď nás čeká po dlouhé době soutěžní zápas na domácím hřišti před našimi fanoušky, takže se na to hodně těšíme," říká před sobotním zápasem asistent trenéra Tomáš Čížek.

Vstup na zápasy B týmu je zdarma, ale návštěvníci areálu v Břízkách musí dodržet podmínky bezinfekčnosti dle protokolu Řídící komise pro Čechy.

Vstup diváků na stadion je možný pouze po předložení jednoho z následujících dokumentů:

  • Negativního výsledku antigenního testu ne staršího 72 hodin
  • Negativního výsledku PCR testu ne staršího 7 dní
  • Negativního výsledku samotestu provedeného na místě před utkáním
  • Potvrzení o prodělání Onemocnění Covid 19 ne starší 180 dnů
  • Platný certifikát o dokončeném očkování a od poslední dávky uběhlo min. 14 dní a od aplikace první dávky neuběhlo více než 9 měsíců

Author Martin Bergman
Sdílet článek