Article image

Břízky hostí derby Jablonec B – Liberec B

Team logo Team logo
FK Jablonec FC Slovan Liberec
1:0
FORTUNA ČFL B, 4. kolo so 21. 8. 2021, 10:15
Reportáž

V sobotu je v Břízkách na programu 4. kolo ČFL skupiny B, v kterém na sebe narazí v prestižním souboji rezervy prvoligových týmů Jablonce a Liberce.

Třetiligová soutěž má na začátku sezony odehraná tři kola. B-tým libereckého Slovanu začínal nový ročník dvěma porážkami na hřišti soupeřů - ve Velvarech 0:2 a Zbuzanech 0:1. První body si hráči Slovanu přispali až v posledním kole, když doma porazili Bohemians 3:0.

Vodičkův Jablonec získal v nové sezoně prozatím čtyři body, po remíze 1:1 v Chlumci nad Cidlinou porazili Jablonečtí doma 2:0 Ústí nad Orlicí. O neporazitelnost ale náš tým přišel v posledním kole prohrou 0:2 ve Velvarech.

Souboj osmého Jablonce a dvanáctého Liberce startuje v jabloneckých Břízkách v sobotu 21. srpna s výkopem v 10:15 hodin. Vstup na zápasy B týmu je zdarma, ale návštěvníci areálu v Břízkách musí dodržet podmínky bezinfekčnosti dle protokolu Řídící komise pro Čechy.

Vstup diváků na stadion je možný́ pouze po předložení jednoho z následujících dokumentů:

  • Negativního výsledku antigenního testu ne staršího 72 hodin
  • Negativního výsledku PCR testu ne staršího 7 dní
  • Negativního výsledku samotestu provedeného na místě před utkáním
  • Potvrzení o prodělání Onemocnění Covid 19 ne starší 180 dnů
  • Platný certifikát o dokončeném očkování a od poslední dávky uběhlo min. 14 dní a od aplikace první dávky neuběhlo více než 9 měsíců

Author Jan Bendl
Sdílet článek