Article image

Béčko nadělilo Kolínu sedm branek

Druhým přípravným zápasem na jarní část pokračovala příprava Vodičkova jabloneckého B-týmu. V Břízkách si tentokrát na těžkém terénu smlsli na divizním Kolínu, čtyřmi góly se blýskl Kinčl.

Na zasněžené umělé trávě v jabloneckých Břízkách diktovalo od úvodní minuty tempo naše mužstvo. První branka se zrodila přímo z rohového kopu, zaznamenal jí Daníček. Na kolínskou branku se valil útok za útokem. Jablonečtí svým napadáním dělali hostujícímu celku značné problémy. Své šance stačili zahodit Kinčl a Svrček. Po dvaceti minutách hry ale Svrček předložil míč před branku Kolína Kinčlovi a ten nadvakrát překonal gólmana. O osm minut později přidal třetí jabloneckou branku hlavičkou po rohovém kopu Vošahlík. Do poločasové pauzy zvýšil náskok Vodičkova týmu agilně hrající Rozkovec, který dohrál hostujícího obránce a chladnokrevně zakončil na 4:0.

Také druhý poločas pokračoval Jablonec v aktivní hře. Naši hráči i na těžkém zasněženém terénu dobře kombinovali, napadali a celkově hráli s velkou chutí. Přesto se v 73. minutě podařilo kolínským snížit, když hostující fotbalisté využili chyby v rozehrávce gólmana Ježka. Pak ale přišla skvostná pětiminutovka výborně hrajícího Kinčla, který v rozmezí 76., 78. a 81. minuty přidal hattrick a stanoval konečné skore na 7:1.

Trenér Jaroslav Vodička byl s výkonem a přístupem svých svěřenců spokojen. Hráči si zahráli i na těžkém terénu a předvedli fotbal, kterým by se rádi prezentovali i v jarní části ČFL.

FK Jablonec B – FK Kolín 7:1 (4:0)

Branky Jablonce: Daníček, 4x Kinčl, Vošahlík, Rozkovec

Sestava: Fiala (Ježek) – Podzimek, Vošahlík, Koblížek, Mihalko (Ryml) – Stibor, Munzar, Rozkovec (Linhart), Kinčl – Daníček (Breda), Svrček (Schober)


Author Jan Bendl
Sdílet článek