Article image

Vstupenky na derby jsou v prodeji!

Team logo Team logo
FC Slovan Liberec FK Jablonec
1:1
FORTUNA:LIGA, 23. kolo so 26. 2. 2022, 15:00
Reportáž

V sobotu 26. února 2022 odehrajeme v Liberci tradiční rivalskou bitvu s FC Slovan Liberce! Vstupenky na stadion U Nisy jsou již nyní v předprodeji!

Po odloženém duelu se Spartou nás v Liberci čeká již 58. derby proti Slovanu! A díky uvolněným opatřením a zvýšené kapacitě budeme rádi, když do Liberce přijede v co nejvyšším počtu bojovat o vítězství s naším týmem! 

Vstupenky na utkání 23. kola FORTUNA:LIGY FC Slovan Liberec - FK Jablonec jsou již teď v předprodeji za výhodnější cenu. V den zápasu bude cena vstupenky vyšší!

Kupovat vstupenky můžete v online prodeji včetně míst v sektoru hostujících fanoušků. Cena je v předprodeji 160 korun, v den zápasu budou vstupenky do našeho sektoru za 200 Kč. 

<#buttonLong>VSTUPENKY ONLINE<#/buttonLong>

Nezapomeňte, že již neplatí povinnost prokazovat se certifikátem o bezinfekčnosti, ani není nutný žádný test pro vstup na stadion.

Společně vlakem na derby!

Naši fanoušci chystají před derby s Libercem tradiční společný přesun na stadion U Nisy! Pojeďte v sobotu z Jablonce vlakem na 58. ligové derby! 

Odjezd vlaku do Liberce z jabloneckého hlavního nádraží je v sobotu 26. února v 11:57 hodin. Doporučujeme být na místě s předstihem, v klidu si zajistit jízdenku a vyrazit směr Liberec podpořit naše kluky v derby!


Author Marti Bergman
Sdílet článek