Article image

B-tým startuje jaro, na Mozartovce hostí Chlumec!

Více než čtyři měsíce čekala jablonecká rezerva na mistrovské utkání. Dlouhé čekání je nyní u konce. Vodičkův tým začíná jarní odvetné boje sobotním utkáním na umělé trávě ZŠ Mozartova ve Mšeně proti Chlumci nad Cidlinou.

Nezvykle dlouhou pauzu mezi podzimem a jarem vyplnili jablonečtí fotbalisté tréninkovými bloky. Do plného tréninku pak Vodičkův tým nastoupil na začátku ledna nového roku. Hráči absolvovali hrubou přípravu a herní prověrky obstaraly přípravné zápasy s týmy Pěnčína, Kolína, Dvora Králové, Velkých Hamrů, rezervami Plzně či Slavie, poslední test jablonečtí odehráli proti druholigovému Žižkovu.

Vodičkův B-tým bude na jaře obhajovat vedoucí příčku třetiligové tabulky ČFL skupiny B, které vévodí s 29 získanými body. Jen o dva body za námi zaostávají nedaleké Přepeře.

Náš úvodní jarní soupeř z Chlumce nad Cidlinou dorazí na sever Čech s novým trenérem. Východočeši totiž neměli dobrý podzim a s šestnáctibodovým ziskem přezimovali až na čtrnácté příčce. Během jednoho roku se v Chlumci vystřídali už čtyři trenéři, tím nejnovějším je František Šturma, který mužstvo převzal ještě na konci minulého roku.

Podzimní vzájemný duel skončil na hřišti soupeře remízou 1:1, na vedoucí branku našeho Weraniho domácí odpověděli ještě v průběhu první půle vyrovnáním Labíka. 

Úvodní jarní utkání Jablonce B startuje v tradičním sobotním dopoledni v 10:15 hodin, tentokrát ale na umělé trávě ZŠ Mozartova v jabloneckém Mšeně!


Utkání začíná v sobotu 12. března od 10:15 hodin na UMT ZŠ Mozartova v Jablonci nad Nisou

Rozhodčí: Paták - Mudra, Duda

Delegát: Bobek


Author Jan Bendl
Sdílet článek