Article image

Jablonec - Slavia: informace pro fanoušky

Team logo Team logo
FK Jablonec SK Slavia Praha
1:2
FORTUNA:LIGA, 29. kolo ne 17. 4. 2022, 17:00
Reportáž

V neděli nás čeká poslední domácí utkání základní části FORTUNA:LIGY a na Střelnici přijede úřadující mistr SK Slavia Praha. V článku najdete veškeré důležité informace k nedělnímu duelu.

V neděli nás čeká jeden z nejtěžších soubojů v lize a podpora fans by nám hodně pomohla. Musíme si nalít čistého vína, hrajeme o prvoligový život a již teď je jisté, že se nás bude v nadstavbě týkat Skupina o záchranu. 

Pokud nemáte permanentku, tak jsou vstupenky v prodeji online nebo budou v prodeji také v den zápasu na pokladnách stadionu 90 minut před výkopem. Vzhledem ke zvýšenému zájmu o utkání doporučujeme nákup vstupenek online. Po nákupu vstupenky on-line není nutné vstupenku tisknout, ale můžete si ji uložit do mobilní peněženky nebo použít QR kód z e-mailu. 

<#buttonLong>VSTUPENKY ONLINE<#/buttonLong>

Informace pro fanoušky SKS

Prodej vstupenek

Fotbalový klub v Jablonci nám vyšel vstříc a pro naše fanoušky poskytl celou jižní tribunu (Tribuna C, kapacita 1500 míst). Cena za lístek je 200 korun a v prodeji jsou online zde. Kupujte vstupenky do sektorů VH a do žlutých sektorů (Tribuna C - sektory A až D).

Parkování a vstup

Vstupenky budou v prodeji i na místě u sektoru hostů 90 minut před utkáním. Pro urychlení vstupu doporučujeme nákup vstupenek online. Po nákupu vstupenky on-line není nutné vstupenku tisknout, ale můžete si ji uložit do mobilní peněženky nebo použít QR kód z e-mailu. Ve stejný čas se otevírá i vstup na stadion. Přístup k sektoru hostů je z Vrkoslavické ulice, parkování je možné na parkovišti Kauflandu nedaleko stadionu. Vše najdete na mapě, kterou si můžete otevřít i samostatně v novém okně.

Bezpečnostní kontrola

Doporučujeme všem fanouškům včasný příchod na stadion, aby se vyhnuli frontám na vstupenky a bezpečnostní kontrolu. Ve spolupráci s Jabloncem jsme domluvili lepší zázemí v oblasti občerstvení a toalet. Doporučujeme seznámit se s Návštěvním řádem stadionu, při vstupu na stadion bude kladen důraz na bezpečnostní prohlídky a bude probíhat namátková dechová zkouška na alkohol.


Author Martin Bergman
Sdílet článek