Article image

Útočník Vojtěch Patrák míří do Jablonce!

Dvaadvacetiletý útočník nebo ofenzivní záložník Vojtěch Patrák míří na roční hostování do Jablonce ze Sparty! Někdejší mládežnický reprezentant se již v úterý připojil k týmu.

Útočník Vojtěch Patrák je odchovanec Sparty Praha a ligový debut zažil v roce 2020 v dresu Sparty proti Plzni. Na jaře roku 2021 působil v druholigové Jihlavě a jaro 2022 strávil na hostování v Pardubicích. Nyní bude oblékat jablonecký dres a v kabině má další parťáky ze Sparty Václava Sejka a Matěje Polidara. "Je to pro mě samozřejmě jednodušší, když tady mám kluky. Ptal jsem se Sejkyho, než jsem šel sem, jak to tady vypadá a říkal samé pozitivní věci. Takže jsem do Jablonce šel už s nějakou myšlenkou a jen se mi to tady všechno potvrdilo. Je tady super zázemí a spoluhráči jsou super. Takže jsem spokojený, že jsem tady," říká čerstvá posila jabloneckého týmu.

"Šel jsem do Jablonce proto, že bych chtěl týmu pomoct. Chtěl bych nasbírat ligové minuty a stabilně hrát. Chtěli bychom začít sbírat body. Viděl jsem předvedenou hru, která nebyla vůbec špatná, takže teď už to jen potvrdit ve tři body," dodává Vojtěch Patrák.

Vítej v Jablonci a ať se ti daří!


Author Martin Bergman
Sdílet článek