Article image

Dorost U19 přestřílel Admiru Praha 4:2

V utkání 6. kola České ligy zvítězil starší dorost Jablonce nad Admirou Praha 4:2 po poločase 2:1. Jablonec dvakrát vedl 1:0 a 2:1 a soupeř dvakrát skóre vyrovnal, ale na další branky domácích už hosté nedokázali gólově reagovat.

Už v první minutě měl po akci Bíma a Gašiho Kubát na kopačce gól, ale ten zblízka napálil gólmana. V 5. minutě však Kubát využil chyby v rozehrávce soupeře, získal míč a našel ve vápně volného Hanzlíčka – 1:0. V 8. minutě se v dobré šanci ocitl hostující Komenda, ale na Vorla nevyzrál. Za dvě minuty po rohu z pravé strany pálil hlavou Čermák a míč mu Vorel lapil. V 13. minutě prudce vypálil Werani a gólman Veselý míč jen ztečoval do levé tyče své branky. Vyrovnání přišlo ve 22. minutě z kopačky Körblera, který využil nedorozumění zadáků Jablonce a poslal míč k pravé tyči do branky. V 32. minutě byl ve vápně sražen Gaši a z nařízené penalty Bím poslal domácí opět do vedení. V 34. minutě z dálky vypálil Karban a střela proletěla vedle pravé tyče mimo.

Ve 47. minutě neustál Voldán souboj se Šilerem, který tak unikl a nedal Vorlovi šanci – 2:2. Domácí se s přibývajícím časem dostávali do větší převahy, kterou v 63. minutě korunovali třetím gólem. Jeho autorem byl Hanzlíček, který hlavou přeloboval gólmana hostí. V poslední minutě řádné hrací doby padl čtvrtý gól jabloneckých, když Weraniho centr z levé strany na zadní tyči usměrnil Gaši hlavou do sítě Admiry.

FA Jablonec U19 – FK Admira Praha 4:2 (2:1)

Branky: 5. a 63. Hanzlíček, 32. Bím z pen., 90. Gaši - 22. Körbler, 47. Šiler.

Jablonec: Vorel – Bím, Voldán (55. Fidra), Karban, Kubík – Gaši, Kubín T., Phan (90+4. Nguyen), Werani – Hanzlíček (90+2. Kubín M.), Kubát.

Admira: Veselý – Kos, Janáč, Kořínek, Vajgl (46. Jakouš) – Fejgl (68. Naskos), Kohoutek (82. Doubravský), Körbler, Komenda (19. Kozohorský) – Čermák (46. Čemus), Šiler.


Author Redakce
Sdílet článek