Article image

Oslabený mladší dorost podlehl Pardubicím

Dorost U17 podlehl v Pardubicích vysoko 0:4 (0:1), když nedokázal proměnit ani ty vyložené gólové příležitosti. Naopak Pardubice dosáhly třech branek po standardních situacích.

V 18. minutě vlevo na kraji vápna fauloval soupeře zbytečně Koňák a nařízenou penaltu Zima proměnil. Jablonce odpověděl ve 20. minutě střelou Matouška z odraženého míče po trestném kopu Palána, která ale jen těsně minula levou tyč domácí branky. Ve 30 minutě Novotného hlava branku přeletěla stejně jako další střela hlavou Palána ve 44. minutě. Ve 48. minutě po rohu domácích zleva se na zadní tyči hlavou prosadil nekrytý Skokan - 2:0. Pak přišly neproměněné gólovky jabloneckých. V 50. minutě Conway z bezprostřední blízkosti branku minul. Za minutu stejně dopadl Koňák, který zblízka zahodil přesnou přihrávku Palána z levé strany. V 55. minutě se před domácím gólmanem ocitl sám Palán a jeho střelu gólman jen se štěstím vyrazil na roh. V 64. minutě Novotného ránu brankař domácích zase jen vyrazil. V 69. minutě pardubičtí podnikli rychlou akci, na jejímž konci skóroval Zima potřetí do jablonecké sítě. V 77. minutě padl čtvrtý gól po rohovém kopu z levé strany a na přední tyči se prosadil hlavou volný Kučera.

FK Pardubice B - FA Jablonec U17 4:0 (1:0)

Sestava FA Jablonec U17: Špíz - Špringl, Klucký, Svatý K., Matoušek - Conway (62.Samodeyko), Novotný - Svoboda (38.Holý), Duštíra, Palán - Koňák


Author Redakce
Sdílet článek