Article image

Fotbalisté Jablonce zahájili zimní přípravu

Svěřenci trenéra Davida Horejše vstoupili v úterý 6. prosince do další fáze zimní přípravy. První blok vyvrcholí přípravným zápasem v Polsku.

Hráče a trenéry přivítalo vesměs klasické jablonecké počasí a úvodní tréninková jednotka na umělé trávě v Břízkách byla v zasněženém prostředí. Z kádru scházeli pouze Dion Cools, který je na reprezentačním turnaji s Malajsií a v průběhu týdne se připojí Vladimir Jovović. Jinak byl tým trenérům k dispozici v téměř kompletním složení včetně hráčů, kteří ze zdravotních důvodů vynechali závěr podzimní části sezóny - Jakub Martinec, Dominik Pleštil, Tomáš Malínský a Matěj Polidar. Jan Krob se připojí později po rekonvalescenci. Scházel ještě trenér brankářů Patrik Macej, který se k týmu vrátí po nemoci a o naše brankáře se teď stará trenér gólmanů B týmu Jan Zelenka.

Tento tréninkový týden bude zakončen přípravným utkáním v Polsku proti třetiligovému KS Karkonosze Jelenia Góra v sobotu 10. prosince od 12 hodin. Na zápas se organizuje společný výjezd, tak se nezapomeňte přihlásit. Cena je 150 korun a vstupenka na utkání je zdarma. Ještě do konce roku 2022 pak odehrajeme v Polsku ještě jedno přípravné utkání. Na stadionu Park Sportowy ZŁOTNICZA Jelenia Góra (případně na hřišti s umělým povrchem) odehrajeme ve čtvrtek 15. prosince 2022 od 12:00 utkání proti prvoligovému Miedź Legnica.

Rozpis zápasů v přípravě.


Author Redakce
Sdílet článek