Article image

Béčko vyhrálo v přípravě na Motorletu

Jablonecká rezerva je v první fázi zimní přípravy. Tým trenéra Benjamina Vomáčky o víkendu otočil zápas na Motorletu.

V Praze se utkaly dva třetiligové týmy, které po podzimních zápasech ČFL svých skupin shodně přezimují na třinácté příčce. O prvním adventním víkendu bylo v Praze paradoxně více sněhu než v Jablonci. Po pětadvaceti minutách hry orazítkoval po rohovém kopu Velich břevno domácí branky. Jenže jen o chvíli později šli po rohovém kopu do vedení hráči Motorletu. Za dalších deset minut předvedli příkladný presink a napadání soupeřovy rozehrávky Podzimek s Velichem a Breda díky tomu přesnou střelou k tyči srovnal na poločasových 1:1.

Po změně stran šli znovu do vedení Pražané, tentokrát díky gólu Stocha z penalty. Jablonečtí ale nic nebalili a dvěma góly ještě stihli vývoj zápasu otočit na svou stranu. Nejdříve srovnával na 2:2 po rychlém otočení hry Rozkovcem Gaši. V 78. minutě dokonal obrat na 2:3 ve prospěch severočeského týmu Podzimek. V utkání dobré úrovně se tak po obratu radoval z výhry náš celek. „Mužstvo podalo velmi dobrý kolektivní výkon. A také na některých individuálních výkonech se dá v přípravě a pak i v sezóně samotné stavět,” těšilo trenéra B-týmu Benjamina Vomáčku.

Jablonecký B-tým se dál bude připravovat v Břízkách v rámci první fáze zimní přípravy, přípravný zápas se Sedmihorkami v sobotu 17. prosince byl po vzájemné dohodě ZRUŠEN!

FK Motorlet Praha – FK Jablonec B 2:3 (1:1)

Branky Jablonce B: 38. Breda, 66. Gaši, 78. Podzimek

Sestava FK Jablonec B: Reiner – Chládek, Karban, Vašahlík, Malý – Breda (46. Gaši), Kubín, Rozkovec, Werani (65. Stibor) – Diviš (35. Podzimek), Velich (70. Kubát)


Author Jan Bendl
Sdílet článek