Article image

Ve stáncích s občerstvením nově zaplatíte kartou!

Klub si pro své příznivce pro jarní část sezóny připravil několik novinek, které výrazně zvýší komfort všech fanoušků na stadionu! První z novinek, které fanouškům představujeme je možnost platby kartou ve stáncích s občerstvením.

Ve spolupráci s dodavatelem občerstvení zvyšujeme komfort návštěvníků stadionu. Již od prvního domácího jarního utkání budete moci za občerstvení zaplatit platebními kartami. Kromě zvýšení pohodlí si od zavedení novinky slibujeme také urychlení obsloužení fanoušků u stánků a snížení čekací doby při nákupu občerstvení.

Již v podzimní části sezóny byly všechny stánky s občerstvením oblečeny do nového hávu. Nyní přichází důležité vylepšení, díky kterému nebudete muset hledat drobné po kapsách. Kromě všech stánků v sektorech určených pro domácí fanoušky bude možné kartou platit také ve stánku v sektoru pro fanoušky hostů. Platební terminály umožňují hradit útratu rovněž bezkontaktními kartami nebo např. telefonem či chytrými hodinkami.

S dodavatelem občerstvení připravujeme mimo jiné také rozšíření stávající nabídky jídel. O dalších novinkách, které klub pro své fanoušky připravuje vás budeme informovat v následujících dnech.

Start do jarní části ligové soutěže nás čeká již tuto neděli. Hned v dalším týdnu se však svěřenci trenéra Davida Horejše představí na domácí půdě v souboji se Zlínem! Vstupenky na první domácí utkání v novém roce, které odehrajeme 4. 2. od 15:00 jsou v prodeji online! Zajistěte si lístek na utkání včas.



Author Klub
Sdílet článek