Article image

Pomozte s námi rodině Josefa Justa

V úterý 7. února se zcela změnil život rodiny našeho dlouholetého trenéra, bývalého hráče a kamaráda Josefa Justa. Jeho dům v Loužnici na Jablonecku zcela zničil požár. Přispějte s námi v dobročinné sbírce, abychom pomohli rodině, která během chvíle přišla o svůj domov.

PODPOŘTE RODINU JOSEFA JUSTA

Při požáru rodinného domu se naštěstí se nikomu z rodiny nic nestalo. Ovšem materiální škoda je obrovská, rodina přišla o střechu nad hlavou, veškeré vybavení domu a oblečení. Požár propukl v odpoledních hodinách, kdy se maminka Ivetka se synkem nacházeli venku poblíž domu. V okamžiku, kdy uviděla kouř, okamžitě zavolala hasiče. Víc bohužel udělat nemohla a než se na pomoc seběhli sousedé, musela i s Kubíčkem přihlížet, jak jim vše mizí před očima.

Ačkoliv bylo obrovské štěstí, že Pepa, Ivetka i Kubíček vyvázli bez zranění, jejich kočičí členové bohužel takové štěstí neměli a nepodařilo se je zachránit, což je pro rodinu další obrovská rána. Ivet ani Pepa nebyli ke svému okolí nikdy lhostejní a v minulosti, dokud jim to časové možnosti dovolovaly, poskytovali pomoc a péči zvířecím kamarádům. Nebáli se adoptovat a přijímat do dočasné péče pejsky s velmi vážným postižením a onemocněním.

Přispět rodině Josefa Justa můžete na webu Donio.cz

Josefa Justa není potřeba lidem z Jablonecka příliš představovat. Jeho celý sportovní život je spjatý s fotbalovým Jabloncem, ale věnuje se také dalším sportům. Josef Just je bývalým hráčem FK Jablonec, dlouholetým trenérem zejména mládežnických družstev a podílí se také na přípravě tréninkových areálů a hrací plochy stadionu Střelnice. Aktuálně vede spolu s Benjaminem Vomáčkou náš třetiligový B tým.


Author Redakce
Sdílet článek