Article image

Rezerva v domácí jarní premiéře hostí v Břízkách Pardubice

Team logo Team logo
FK Jablonec FK Pardubice
1:2
FORTUNA ČFL B, 17. kolo so 11. 3. 2023, 10:15
Reportáž

Pomalým krokem se rozjíždí na jaře také třetiligová soutěž, v které startuje náš B-tým. Na umělé trávě v Břízkách se v sobotu dopoledne odehraje souboj ligových rezerv Jablonce a Pardubic.

Oba sobotní soupeře dělí v třetiligové tabulce pouhé dva body. Jablonec jich během šestnácti odehraných kol posbíral šestnáct, Perníkáři ještě o dva méně.

V jarní premiéře si minulý týden pardubičtí fotbalisté doma rozdělili body za remízu 1:1 se Zápy. Jablonec si přivezl tři body z ambiciózního Ústí nad Labem, když o své výhře 4:0 rozhodl všemi góly v druhém dějství. „Odehráli jsme tam poločasy jako den a noc. První půle byla hrozná, druhá byla jednoznačně v naší režii. Týmu patří gratulace za venkovní vítězství,“ byl nakonec spokojený kouč naší rezervy Benjamin Vomáčka.

Jeho svěřenci se poprvé v novém roce 2023 představí na domácí půdě. „Doufám, že jsme na Pardubice dobře připraveni a kluci předvedou kvalitní fotbal a budou se fotbalem bavit. Začátek jara nám vyšel a i teď chceme vyhrát,“ říká před sobotním kláním kouč našeho B-týmu.

V podzimním vzájemném zápase byli úspěšnější východočeši, kteří se v domácím prostředí radovali z výhry 2:0. Povede se Jablonci na umělé trávě v Břízkách jarní odplata?


Utkání začíná v sobotu 11. března od 10:15 hodin na UMT v Břízkách

Rozhodčí: Nedvěd - Míč, Martínek

Delegát: Prislupský


Author Jan Bendl
Sdílet článek