Article image

Nedělní utkání proti Slovácku je odloženo!

Team logo Team logo
FK Jablonec 1.FC Slovácko
1:1
FORTUNA:LIGA, 23. kolo st 5. 4. 2023, 17:00
Reportáž

Počasí nám v roce 2023 na Střelnici příliš nepřeje a před domácím utkáním se Slováckem již byly povětrnostní podmínky za stavem regulérnosti pro ligové utkání. Zápas se Slováckem tak byl odložen pro nezpůsobilý stav hrací plochy.

Stadion Střelnice navštívil v sobotu výkonný ředitel LFA Tomáš Bárta. Vlivem vydatného deště, který Jablonec trápil celý týden, byla hrací plocha na Střelnici silně podmáčená. Stavu hrací plochy nepomohl také sníh, který během sobotního rána na hřiště napadl v množství okolo 15 centimetrů souvislé vrstvy. Na místě přítomný činovník řídícího orgánu soutěže rozhodl, že utkání 23. kola FORTUNA:LIGY bude odloženo.

„Utkání mezi Jabloncem a Slováckem je odloženo z důvodu nezpůsobilé hrací plochy vlivem vytrvalého deště v posledních dnech a sobotnímu sněžení, kdy na hřišti leží souvislá vrstva sněhu. Při vynaložení veškerých možností by nebylo možné hrací plochu připravit do způsobilého stavu s ohledem na zdraví a bezpečnost hráčů,“ komentuje rozhodnutí Tomáš Bárta, výkonný ředitel LFA.

O náhradním termínu se rozhodne v nejbližších dnech.

Zakoupené vstupenky na původní termín utkání zůstávají v platnosti. Informace ohledně případné možnosti vrácení vstupenek zveřejníme společně s novým termínem utkání.


Author Martin Bergman
Sdílet článek