Article image

Jedinečná akce pro permanentkáře! JABKOPOKEC SPECIÁL!

Zkraťte si čekání na ligový fotbal v reprezentační přestávce s FK Jablonec. Pro naše permanentkáře jsme si přichystali unikátní talk show JABKOPOKEC SPECIÁL! O co jde? Známý klubový podcast v novém formátu! Tentokrát ŽIVĚ a navíc za účasti našich nejvěrnějších fanoušků! Již ve středu 22. 3. od 17:00!

Mít permanentku se prostě vyplatí. Zažijte naživo atmosféru naší nové talk show ve které přivítáme zajímavé hosty! V novém formátu JABKOPOKEC SPECIÁL přinášíme exkluzivně naším permanentkářům jedinečnou příležitost, jak být přímo u natáčení nové epizody tradičního podcastu a zároveň našim hostům položit vlastní otázku!

Udělejte si čas, tohle bude stát za to!

JABKOPOKEC SPECIÁL který je přístupný našim permanentkářům ZDARMA se uskuteční ve středu 22. 3. v 17:00 v areálu Střelnice.

Pro fanoušky bude přichystáno občerstvení. Po skončení oficiální části navíc budete mít možnost od našich hostů získat podpis nebo se s nimi vyfotit.

Kapacita akce je omezená, proto je potřeba se na akci přihlásit. Zároveň bude pro vstup vyžadováno prokázání se vaší permanentkou.



Author Klub
Sdílet článek