Article image

Naši reprezentanti mají za sebou první zápasy

Pětice hráčů FK Jablonec si aktuálně plní reprezentační povinnosti a všichni mají za sebou své úvodní zápasy, ať už přípravné, tak ostré kvalifikační. Podívejte se, jak se našim hráčům dařilo.

Černá Hora

Vladimir Jovović asistoval u vítězné branky Černé Hory proti Bulharsku v 70. minutě zápasu. Do kvalifikačního zápasu nastoupil do 2. poločasu a výrazně přispěl k výhře. V 80. minutě však střídal se zraněním. Pevně věříme, že bude Vlado v pořádku.

Česko U21

Václav Sejk a Pavel Šulc odehráli v základní sestavě přípravné utkání proti Belgii U21 na herním kempu. Úvodní duel skončil remízou 0:0 a český tým navíc dohrával od 68. minuty o deseti. Sejk s Šulcem odehráli 73 minut.

Slovensko U21

Brankář Jakub Surovčík má za sebou zápasovou premiéru v základní sestavě Slovenska U21. Jablonecký brankář odchytal celé utkání proti Slovinsku a připsal si čisté konto! Zápas skončil bezbrankovou remízou a v 87. minutě předvedl fantastický zákrok na brankové čáře.

Lotyšsko

Davis Ikaunieks s národním týmem Lotyšska odehrál přípravné utkání proti Irsku. Ikaunieks naskočil do hry na závěrečných 10 minut a nedokázal odvrátit porážku 2:3.



Author Redakce
Sdílet článek