Article image

Předprodej na derby zahájen

Team logo Team logo
FK Jablonec FC Slovan Liberec
2:0
Synot liga, 27. kolo ne 10. 5. 2015, 13:15
Reportáž

Předprodej vstupenek na Podještědské derby byl zahájen v pondělí 27. dubna. Až do středy bude prodej probíhat pouze na pokladnách stadionu Střelnice.

42. Podještědské derby v historii samostatné české nejvyšší soutěže se uskuteční v neděli 10. května 2015 od 13:15 hodin. Nezvyklý začátek utkání je dán programem Mistrovství světa v ledním hokeji.

Prodej pro jablonecké fanoušky

O vstupenky na zápas proti Liberci bude určitě velký zájem. Proto chceme dát možnost získání lístku v první řadě s předstihem jabloneckým příznivcům. Ti si mohou vstupenku zakoupit na sekretariátu klubu od dneška do středy v čase 9:00 - 15:00 hodin. Ve středu 29. dubna budou otevřeny pokladny u hlavního vstupu Střelnice výjimečně až do 18:00 hodin.

Online předprodej

Poté ve čtvrtek 30. dubna budou všechny zbylé vstupenky puštěny do veřejného prodeje na všechny pobočky společnosti Ticketstream a zároveň bude ve stejný den spuštěn i online prodej po internetu.

Vlajkonoši hostí

Sektor vlajkonošů hostů bude v prodeji výhradně přes klub FC Slovan Liberec. Vstupenky do tohoto sektoru nebudou v prodeji ani v den utkání na pokladnách stadionu.


Author Štěpán Hanuš
Sdílet článek