Article image

Béčko v Brozanech bez gólů

Team logo Team logo
SK Sokol Brozany FK Jablonec
0:0
FORTUNA ČFL B, 24. kolo ne 8. 5. 2022, 17:00
Reportáž

S bodem za bezbrankovou remízu se vrací náš B-tým z nedělního utkání ze Sokolu Brozany. Přes dvě stovky fanoušků čekalo na branku marně.

Ve 24. kole ČFL zajížděli jablonečtí fotbalisté na půdu Sokolu Brozany, který disponuje silným a zkušeným mančaftem a pohybuje se v horní polovině třetiligové tabulky.

Náš tým byl v prvním poločase více na balonu a dostával se po dobrých kombinacích do slibných náznaků šancí. Jenže ty se nedařilo řešit podle představ ve finální fázi. Po jedné z nich trefil Daníček břevno domácí branky. Domácí fotbalisté hráli jednoduchý fotbal plný osobních soubojů, v kterých byli přeci jen o něco silnější.

Do druhé půle chtěl náš lodivod Jaroslav Vodička zpřesnit rozehrávku zezadu a přichystal hned dvojí poločasové střídání. Hra už ale v druhé pětačtyřiceti minutovce celkově upadla do průměru. Jablonečtí se přizpůsobili hře domácích a žádná oku lahodící podívaná pro 210 přihlížejících diváků se nekonala. Jabloneckým hráčům sice nelze upřít snaha a touha zápas rozhodnout, ale na víc než bod to dnes v litoměřickém kraji nestačilo. Zrodila se tak zasloužená bezbranková remíza. A protože ve stejný čas dokázaly Zápy v domácím prostředí otočit zápas s Velvary z 1:2 na 3:2, upevnily si Zápy vedení v tabulce s tříbodovým náskokem právě na rezervní tým FK Jablonec.

V dalším kole přivítají Jablonečtí doma v Břízkách v sobotu dopoledne rezervu pražské Dukly.

SK Sokol Brozany – FK Jablonec 0:0

Sestava FK Jablonec B: Surovčík – Diviš, Skuhravý, Koblížek (46. Vošahlík) – Haitl, Kinčl (74. Nykrín), Munzar (46. Podzimek), Rozkovec, Breda (82. Štěpánek) – Daníček – Torfiq (78. Svrček)


Author Jan Bendl
Sdílet článek